Här får du mer information om de olika typer av teckenkurser som jag erbjuder över hela landet. det finns alltid en typ av kurs eller en kurskombination som passar just dig och er!  Hör av dig till mig - kontaktuppgifter nedan.

Teckenkurs online

Genom onlinekurser kan hela personalen utbildas under en viss tidsperiod. Olika nivåer på förkunskaperna är inget problem eftersom man lätt kan "skumma igenom" de första delarna om man redan behärskar dem.

Onlinekurserna utvecklas både i en version för att ge grundläggande kunskaper och med specialinriktning inom olika ämnesområden för de som redan kan en del tecken. Dessutom kan jag skapa skräddarsydda teckenkurser för just den inriktning och den nivå som ni önskar. 

Online-kurserna består både av inspelat material och av möjlighet till live-undervisning genom verktygen Zoom eller Skype.

Onlinekurserna utvecklas ständigt och finns på online.tecknologen.se.  
Hör också gärna av er för möjlighet att se  diskutera uppläggning just för er. 

Kontakta oss
Om Tecknologen AB
Kontaktinfo

0511 - 290 18

Dalavägen 14, 533 72 Lundsbrunn

info@tecknologen.se

Information om personuppgiftshantering

Tecknologen AB är ett familjeföretag som håller utbildningar i teckenkommunikation och teckenspråk över hela landet.  Vi genomför teckenutbildningar på alla nivåer och med alla typer av inriktningar - och har så gjort i över 30 år!

Frågor om kurser, vår verksamhet eller om tecken och att teckna? Hör av dej till oss!  

  • Facebook Social Ikon