Föreläsning om ADHD

Föreläsning om ADHD

Jag utgår från min egen uppväxt med ADHD, en uppväxt utan att veta om vad allt berodde på, om hur parallellerna slog mej  i samband med min yngsta dotters diagnos och mina upplevelser som förälder till tre barn med olika typer av diagnoser. 

Jag vill ge er verktyg som gör att ni att bättre kan känna in hur vi tänker och varför vi gör som vi gör. 
Jag kommer ge min syn på de problem och utmaningar som ni inom förskola och skola står inför och försöker med enkla medel visa hur man bättre kan förstå, konkret fundera över och också ge nya vägar till att genom detta hitta lösningar till hur ni ska kunna underlätta er samvaro, ert arbete och / eller ert liv med någon som har ADHD.
Och inte minst - hur ert sätt att tänka, reagera och agera bättre kan stötta och utveckla de barn med ADHD som ni har i er närhet.

Föreläsningen passar bäst för mindre grupper, där deltagarna kan ställa frågor och lufta sina funderingar.

Jag är inte kliniskt verksam, utan föreläsningen utgår helt från egen kunskap och egna upplevelser, erfarenheter, misstag, elände och lycka som jag själv varit med om och utsatts för under mina 50 första år med ADHD utan diagnos, och mina senaste 9 år med en identitet där ADHD utgör en självklar plattform för mitt liv.

Jag vill gärna betona såväl det positiva och det negativa med att ha ADHD, och i samband med det också, utifrån mej själv, utmana allt det som sägs vara så fantastiskt med ADHD - något som  så gärna kommuniceras i olika sammanhang. ADHD KAN i vissa sammanhang vara superbra, men det är sannerligen ingen allmän superkraft varje dag.
Att ha ADHD är inget man förtjänar, men det är faktiskt något som man kan låta tjäna en :)

Klicka här för formulär för att

ta kontakt med mej om föreläsningen!

Kontakta oss

Frågor om kurser, vår verksamhet eller om tecken och att teckna? Hör av dej till oss!  

Om Tecknologen AB
  • Facebook Social Ikon
Kontaktinfo

0511 - 290 18

Dalavägen 14, 533 72 Lundsbrunn

info@tecknologen.se

Information om personuppgiftshantering

Tecknologen AB är ett familjeföretag som håller utbildningar i teckenkommunikation och teckenspråk över hela landet.  Vi genomför teckenutbildningar på alla nivåer och med alla typer av inriktningar - och har så gjort i över 30 år!

​© 2023 by Moving Company. Proudly created with Wix.com