Är ni många från samma arbetsplats, arbetslag eller kommun som behöver teckenkurs är det mest fördelaktiga att köpa in kursdagar som genomför på plats hos er. Priset är mellan 14.000:- - 18.000:- per dag inkl kurs, resa och övernattning. Med 25 deltagare 

blir det ett pris per dag och deltagare på runt 500:-! En förmånlig och bra investering.

Teckenutbildning för många på samma arbetsplats

Vi utbildar er  - var som helst i Sverige!

Inte bara på plats!

Kolla gärna in mina olika alternativ för teckenkurser online!

Läs mer om online-alternativ

Diskutera uppläggning!

Du är inte längre än ett telefonsamtal eller ett mail ifrån att få hjälp med planeringen av ett kursupplägg för din personal!

 

Lång eller kort? Grund eller påbygg?

Vi löser det! Vi löser era behov av teckenutbildningar ovavsett om ni önskar halvdagars introduktions-seminarier, 5 dagars grundkurser, terminslånga projekt eller annan uppläggning - vi löser dina behov!

Olika kunskapsnivå? - Inget problem!

Ofta har gruppen som behöver fortbildning olika grundkunskaper - inga problem! Efter kursen har alla en gemensam plattform att stå på i ert arbete med tecken

 

Flexibilitet!

Över 30 år av erfarenhet av teckenkurser gör oss till en flexibel partner för er teckenutbildning, oavsett om det handlar om grundutbildning eller fortbildning.​

Våra teckenkurser ger ert arbetslag ett stort antal tecken för daglig teckenkommunikation, och dessutom en god teoretisk kunskap om hur man kan använda tecken i olika sammanhang. På kursen får ni en gemensam grund att utgå ifrån och får tips, idéer och svar på frågor om hur ni i just er verksamhet ska kunna jobba med tecken på bästa sätt för att nå ett gott resultat. Kursen hålls av av kunnig pedagog som kan stödja, rätta och svara på frågor om TAKK och  teckenstöd - både under och efter kursen.

​Böcker och dataprogram i alla ära men att lära sej tecken och hur man kan arbeta med tecken på rätt sätt - det lär man sej bäst på en kurs!

Beslutsstöd 

Om du funderar på att beställa en personalutbildning av oss, har vi sammanställt en liten lathund som kan vara till hjälp inför planeringen av och tankarna kring en sådan kurs (se nedan).

Vi svarar förstås gärna också personligen på dina frågor och funderingar. Kontakta Håkan Ernklev för en förutsättningslös diskussion om hur vi kan lösa era behov!

Läs mer om att anordna teckenkurs!

Vill du läsa mer om våra öppna och interna kurser, samt få förslag och idéer på hur man kan lägga upp en teckenutbildning i samarbete med oss?  Klicka på knappen för att ladda ner materialet "Att anordna teckenkurs" i pdf-format. I dokumentet finns förslag kring hur man kan anordna kursen och också praktiska tips om saker vi kan samarbeta kring.

Våra teckenkurser är din investering

Din personal får en  gedigen utbildning när det gäller tecken och teckenanvändning. Du får en personalgrupp med breda, stabila kunskaper, som kan komplettera och stödja varandra i sitt arbete.

Efter kursen har vi fortlöpande kontakt om tecken och att teckna - det ingår i vårt åtagande! Kursen är inte en kostnad - det är en investering.

Kontakta mej:

Håkan Ernklev

hakan@tecknologen.se
0511 - 290 18

0705 - 66 48 22

Kontakta oss
Om Tecknologen AB
Kontaktinfo

0511 - 290 18

Dalavägen 14, 533 72 Lundsbrunn

info@tecknologen.se

Information om personuppgiftshantering

Tecknologen AB är ett familjeföretag som håller utbildningar i teckenkommunikation och teckenspråk över hela landet.  Vi genomför teckenutbildningar på alla nivåer och med alla typer av inriktningar - och har så gjort i över 30 år!

Frågor om kurser, vår verksamhet eller om tecken och att teckna? Hör av dej till oss!  

  • Facebook Social Ikon