top of page

Här får du mer information om de kurser som jag erbjuder över hela landet och som jag skrev lite om i nyhetsbrevet.

Intresserad av att diskutera mer? Hör av dig till mig - kontaktuppgifter nedan.

Online + På plats

Onlin_paplats_270.png

Kombinera en kursdag på plats, exempelvis en studiedag, med en fortsättning online och sedan ev. en avslutande dag på plats efter några månader. Genom en gemensam inledning säkerställer vi att alla är med från början och sedan kan studierna bedrivas på (och med!) egen hand!

Börja och sluta på plats...

Genom att ha en eller flera inledande kursdagar på plats inom er verksamhet får alla kursdeltagare en gemensam start och ett gemensamt avstamp för er satsning på tecken.

Genom att jag träffar kursdeltagarna kan jag vid behov också föreslå olika nivåer på onlinekurserna beroende på vad deltagarna kan sedan tidigare. 

På så sätt får ni maximalt utbyte av personalens förkunskaper och utbildningen kan drivas mer effektivt.

Vi avslutar den här typen av kursupplägg med en eller flera dagar på plats, där vi kan räta ut eventuella frågetecken, utveckla teckenkunskaperna vidare med olika kommunikationsövningar och gå igenom ev. kvarvarande frågor och undringar kring nya tecken och teckenanvändning. 

...däremellan online!

Onlinekurserna utvecklas både i en version för att ge grundläggande kunskaper och med specialinriktning inom olika ämnesområden för de som redan kan en del tecken. Dessutom kan jag skapa skräddarsydda teckenkurser för just den inriktning och den nivå som ni önskar. 

Online-kurserna består både av inspelat material och av möjlighet till live-undervisning genom verktygen Zoom eller Skype.

Onlinekurserna utvecklas ständigt och finns på online.tecknologen.se.  
Hör också gärna av er för möjlighet att se  diskutera uppläggning just för er. 

bottom of page