Här får du mer information om de kurser som jag erbjuder över hela landet och som jag skrev lite om i nyhetsbrevet.

Intresserad av att diskutera mer? Hör av dig till mig - kontaktuppgifter nedan.

Online + På plats

Kombinera en kursdag på plats, exempelvis en studiedag, med en fortsättning online och sedan en avslutande dag på plats efter några månader. Genom en gemensam inledning säkerställer vi att alla är med från början och sedan kan studierna bedrivas på (och med!) egen hand!

Börja och sluta på plats...

Genom att ha en eller flera inledande kursdagar på plats inom er verksamhet får alla kursdeltagare en gemensam start och ett gemensamt avstamp för er satsning på tecken.

Genom att jag träffar kursdeltagarna kan jag vid behov också föreslå olika nivåer på onlinekurserna beroende på vad deltagarna kan sedan tidigare. 

På så sätt får ni maximalt utbyte av personalens förkunskaper och utbildningen kan drivas mer effektivt.

Vi avslutar den här typen av kursupplägg med en eller flera dagar på plats, där vi kan räta ut eventuella frågetecken, utveckla teckenkunskaperna vidare med olika kommunikationsövningar och gå igenom ev. kvarvarande frågor och undringar kring nya tecken och teckenanvändning. 

...däremellan online!

Onlinekurserna utvecklas både i en version för att ge grundläggande kunskaper och med specialinriktning inom olika ämnesområden för de som redan kan en del tecken. Dessutom kan jag skapa skräddarsydda teckenkurser för just den inriktning och den nivå som ni önskar. 

Online-kurserna består både av inspelat material och av möjlighet till live-undervisning genom verktygen Zoom eller Skype.

Onlinekurserna är beräknade vara fullt utvecklade med start 1 oktober 2020, men hör gärna av er redan nu för möjlighet att kunna få  se exempel och diskutera uppläggning.

Kontakta oss
Om Tecknologen AB
Kontaktinfo

0511 - 290 18

Dalavägen 14, 533 72 Lundsbrunn

info@tecknologen.se

Information om personuppgiftshantering

Tecknologen AB är ett familjeföretag som håller utbildningar i teckenkommunikation och teckenspråk över hela landet.  Vi genomför teckenutbildningar på alla nivåer och med alla typer av inriktningar - och har så gjort i över 30 år!

Frågor om kurser, vår verksamhet eller om tecken och att teckna? Hör av dej till oss!  

  • Facebook Social Ikon