top of page
Hjärtligt välkommen till intensivkurs i
teckenkommunikation!

Tvådagars intensivkurs - tecken (TAKK)
vårterminen 2019

Under 2 intensiva dagar kommer du att få lära dej massor med tecken och träna på att använda dem både genom att teckna själv och genom avläsa andra! Du får också teoretisk kunskap om hur du kan använda tecken på bästa sätt i ditt arbete eller i din familj. Kurstiderna är 9 - 16.30 varje dag.

Gör intresseanmälan här! 

Kursdatum för dessa kurser är ännu inte fastställda - de kommer att bokas allteftersom vi får in intresseanmälningar. Intresseanmälan är INTE bindande, men du som intresseanmält kommer att få info om datum via e-post före andra och får då också möjlighet att anmäla.

Klicka här för att göra intresseanmälan - öppnas i nytt fönster)

Kursplats

Linköping, Västerås, Örnsköldsvik

Kursinnehåll

​Kursdagarna ger dej ett teckenförråd på drygt 200 vardagliga och användbara tecken, samt god kunskap i hur du kan använda tecken på ditt jobb på ett bra och effektivt sätt. I kursmaterialet ingår kursbok och repetitionskurs på nätet, så att du har möjlighet att även efter kursen under 3 månader gå igenom genomgångna ord, fraser och texter. Läs mer om kursinnehåll här (nytt fönster).

Kurstider o datum

Datum för kurserna är ännu inte fastställda - gör intresseanmälan här för att få reda på kursdatumen först för önskad kurs!
Kurstider 09.00 – ca 16.30. 


Fika o lunch
Fika för- och eftermiddag ingår i kursen, lunch står deltagarna själva för, ute på stan.

Pris

​2 250:-  (plus moms) inkl. kursmaterial och fika.
Betalar du kursen själv är priset 2 250:- inkl. moms.


Ekonomi

​Kurskostnaden  faktureras i efterskott. Betalar du privat tar du dock med dej kursavgiften dag 1 och betalar mot kvitto. 

Mer information

Behöver ni mer information om något, är ni alltid välkomna att höra av er till mej. Använd gärna "kontakta-oss" formuläret (längst ner på sidan) eller slå en signal!


Många vänliga hälsningar,

​Håkan Ernklev

​kursledare

0511 - 290 18

0705 - 66 48 22

bottom of page