Teckenalmanackan  är ett inspirerande teckenpaket för förskola och tidiga åldrar. Teckenalmanackan inspirerar ökat tecknande och ger kunskap om tecken till föräldrar, personal och barn.

Teckenalmanackan

Teckenalmanackan ger dej som vuxen ett helt års teckenkurs, samtidigt som du får ett verktyg för att lära ut och arbeta med tecken i din barngrupp, klass eller motsvarande.
Teckenalmanackan är dels en almanacka (som kan startas när som helst på året och pausas vid lov och semester), dels också en teckenkurs på nätet, där alla tecken visas och gås igenom. Dessutom finns här varje vecka ett roligt kul(tur)inslag i form av en video med roligheter med tecken och tal!

Du har tillgång till Teckenalmanackans alla funktioner i 16 månader. I priset ingår inloggning på TECKENALMANACKAN.SE samt papperskalender med 260 tecken-klistermärken - ett för varje kalenderdag! 

Kontakta oss
Om Tecknologen AB
Kontaktinfo

0511 - 290 18

Dalavägen 14, 533 72 Lundsbrunn

info@tecknologen.se

Information om personuppgiftshantering

Tecknologen AB är ett familjeföretag som håller utbildningar i teckenkommunikation och teckenspråk över hela landet.  Vi genomför teckenutbildningar på alla nivåer och med alla typer av inriktningar - och har så gjort i över 30 år!

Frågor om kurser, vår verksamhet eller om tecken och att teckna? Hör av dej till oss!  

  • Facebook Social Ikon