Köpt kurs - villkor

Det är säkert inga problem för oss att komma överens, och vi hoppas att vi informerat om det mesta - men för att allt skall vara tydligt har vi här skrivit ner en del saker som ingår i vårt avtal, när ni bokat en eller flera kursdagar. är det  något som är oklart i villkoren, eller något som ni känner behöver förtydligas - kontakta oss!

Kursledarens boende

Jag bor i husbil när jag är ute på mina kursresor. I priset som ni fått ingår min övernattning, under förutsättning att ni kan tillhandahålla en plats för husbilen med el. Är platsen en bit ifrån kursplatsen, är jag tacksam om jag kan bli hämtad. 

Bokningen är bindande

Har vi kommit överens om en kurs och bokat in den, är detta bindande för er.
Skulle något uppstå så att kursen inte kan genomföras på önskade datum, gör vi självklart allt vi kan för att flytta kursen - vi vill ju att ni skall vara nöjda både med kursen och med vår flexibilitet!

Men i grunden är det alltså så, att om ni inte kan genomföra kursen på de dagar som bestämts, fakturerar vi kurskostnaden.

Kontakta oss
Om Tecknologen AB
Kontaktinfo

0511 - 290 18

Dalavägen 14, 533 72 Lundsbrunn

info@tecknologen.se

Information om personuppgiftshantering

Tecknologen AB är ett familjeföretag som håller utbildningar i teckenkommunikation och teckenspråk över hela landet.  Vi genomför teckenutbildningar på alla nivåer och med alla typer av inriktningar - och har så gjort i över 30 år!

Frågor om kurser, vår verksamhet eller om tecken och att teckna? Hör av dej till oss!  

  • Facebook Social Ikon