top of page

Föreläsningar - premiär nästa vecka!

Tre föreläsningar om ADHD ur lite olika perspektiv är nu inbokade - direktsänt online!

För alla föreläsningar gäller att det går bra att höra av sig innan med frågeställningar som man vill ska tas upp, och det kommer att finnas möjlighet att ställa frågor efter föreläsningen.

 

Onsdag 12 januari kl 18:00 - ca 20:30

Dags för min allmänna ADHD-föreläsning "Det är inte mig ni skall vara arg på - det är min hjärna!" som tar upp ADHD ur omgivningens perspektiv, både hur man påverkas i sitt förhållningssätt till barn och unga med ADHD och tankar kring hur man som omgivning påverkar den med ADHD. Inte så mycket kring diagnosen, utan föreläsningen ger dig mer tankar kring hur samspelet mellan dig och barnet / den unge fungerar och kan förbättras. Möjligheter till frågor och diskussion efter föreläsningen som ges via Zoom.


Information och biljetter på Billetto - klicka här!


 

Onsdag 19 januari kl. 18:00 - ca 20:30

är det dags för föreläsningen för föräldrar som har barn med ADHD i skolan - "ADHD och skolan - för frustrerade och andra föräldrar". Som förälder blir man ofta frustrerad i kontakter med skolan och man hamnar lätt i konflikt, eftersom man som förälder ofta har en syn på sitt barns behov, och skolan har en annan syn på vad barnet behöver. I föreläsningen pratar jag dels generellt om vilka problem som kan dyka upp i skolan för barn med ADHD eller ADHD-liknande symptom och hur man kan arbeta för att lösa dessa, och dels går jag också igenom de rättigheter och skyldigheter som man har som förälder, så att samarbetet med skolan kan kännas tryggare och bättre. Med kunskap kommer man alltid längre i möten!

Möjligheter till frågor och diskussion efter föreläsningen som ges via Zoom.

Information och biljetter på Billetto - klicka här!
 

Torsdag 20 januari kl 18:00 - ca 20:30

kommer så onsdagens föreläsning ur skolperspektivet, för skolpersonal. "ADHD och skolan - för dig som möter frustrerade och andra föräldrar".

I föreläsningen pratar jag dels generellt om vilka problem som kan dyka upp i skolan för barn med ADHD eller ADHD-liknande symptom, och hur skola och föräldrar gemensamt kan arbeta för att lösa dessa.

Jag tar också upp de vanligaste problemen som föräldrar upplever i sina kontakter med skolan kring sina barn med ADHD eller med ADHD-liknande symptom, och ger förslag och tankar på hur skolan kan arbeta för att få till ett bättre samarbete för långsiktiga lösningar. Möjligheter till frågor och diskussion efter föreläsningen som ges via Zoom.

Information och biljetter på Billetto - klicka här!

 

35 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Du följer nu min blogg! Tack! :)

Skriv in din e-postadress ovan och klicka på "Följ min blogg!" så får du meddelande varje gång ett nytt inlägg finns att läsa! Du kan när som helst avprenumerera!

bottom of page